Webmaster Forumu - Sekersin.COM mynet sohbet odalari

Bizimmekan sohbetreklam alanı


  Webmaster Forumu - Sekersin.COM Gündem Kültür ve Sanat Oyuncular

Yeni Konu   Cevap Yaz

 
Seçenekler Stil
Alt 20-02-2016, 22:06   #1
Lady
Guest


Lady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Mesajlar: n/a
Konuları: 0
WEB Sitesi:
İlgi Alanı:
Aldığı Teşekkür:
Ettiği Teşekkür:
WF Ticaret Yüzdesi:(%)
Salman Khan


Tam adı Abdul Rashid Salim Salman Khan'dır.

27 Aralık 1965 tarihinde Indore, Madhya Paradesh'de (Hindistan) doğmuştur. Hint oyuncu, aynı zamanda televizyon sunucusu ve modeldir. Ünlü Hint senarist Salim Khan'ın oğludur. Oyunculuk kariyerine Biwi Ho To Aisi filmi ile başladı fakat başrol oynadığı ilk film Maine Pyar Kiya'dır. Khan, ticari başarısı yüksek olan birçok filmde rol aldı. Dünya üzerinde en çok hayrana sahip Hint aktörlerden biri olan Khan, hayırseverliği ve markası olan yapılı vücudu ile de dikkat çekiyor. 1999 yılında Kuch Kuch Hota Hai filmindeki rolü ile Filmfare'de en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü aldı. Dabangg, Ready, Bodyguard, Ek Tha Tiger, Dabangg 2, Jai Ho ve Kick filmleri ile 5 yıl ard arda INR100 crore'un üzerine çıkan ilk ve tek aktördür. 80'den fazla filmde rol alan oyuncu hint sinemasının önde gelen aktörlerinden biri olmuştur. 2007 yılında People dergisi tarafından "Dünyanın En Yakışıklı 7.Erkeği" seçilmiştir. Açtığı "Being Human" adlı vakfıyla kimsesiz çocuklara ve bakıma muhtaç yaşlılara yardım etmektedir.

Hindistan'da 13 yıl önce alkollü araç kullanarak bir kişinin ölümü, dört kişinin yaralanmasına sebebiyet verdiği iddiasıyla, 6 Mayıs 2015'te beş yıl hapse mahkum edildi. Salman Khan'ın başvurusuyla Yüksek Mahkeme'ye taşındı ve suçsuz olduğu ortaya çıktı






Filmografi

  • Biwi Ho To Aisi (1988)
  • Maine Pyar Kiya (1989)
  • Sanam Bewafa (1991)
  • Patthar Ke Phool (1991)
  • Kurbaan (1991)
  • Love (1991)
  • Saajan (1991)
  • Suryavanshi (1992)
  • Ek Ladka Ek Ladki (1992)
  • Jaagruti (1992)
  • Nishchaiy (1992)
  • Chandra Mukhi (1993)
  • Dil Tera Aashiq (1994)
  • Andaz Apna Apna (1994)
  • Hum Aapke Hain Koun..! (1994)
  • Chaand Kaa Tukdaa (1994)
  • Sangdil Sanam (1994)
  • Karan Arjun (1995)
  • Veergati (1995)
  • Majhdhaar (1996)
  • Khamoshi: The Musical (1996)
  • Jeet (1996)
  • Judwaa (1997)
  • Auzaar (1997)
  • Pyaar Kiya To Darna Kya (1998)
  • Jab Pyaar Kisise Hota Hai (1998)
  • Bandhan (1998)
  • Jaanam Samjha Karo (1999)
  • Biwi No.1 (1999)
  • Hum Dil De Chuke Sanam (1999)
  • Hello Brother (1999)
  • Hum Saath-Saath Hain: We Stand United(1999)
  • Dulhan Hum Le Jayenge (2000)
  • Chal Mere Bhai (2000)
  • Har Dil Jo Pyar Karega (2000)
  • Kahin Pyaar Na Ho Jaaye (2000)
  • Chori Chori Chupke Chupke (2001)
  • Tumko Na Bhool Paayenge (2002)
  • Hum Tumhare Hain Sanam (2002)
  • Yeh Hai Jalwa (2002)
  • Tere Naam (2003)
  • Garv: Pride and Honour (2004)
  • Mujhse Shaadi Karogi (2004)
  • Dil Ne Jise Apna Kahaa (2004)
  • Lucky: No Time for Love (2005)
  • Maine Pyaar Kyun Kiya? (2005)
  • No Entry (2005)
  • Kyon Ki (2005)
  • Shaadi Karke Phas Gaya Yaar (2006)
  • Jaan-E-Mann (2006)
  • Baabul (2006)
  • Salaam-e-Ishq: A Tribute To Love (2007)
  • Partner (2007)
  • Marigold: An Adventure in India (2007)
  • God Tussi Great Ho (2008)
  • Heroes (2008)
  • Yuvvraaj (2008)
  • Wanted (2009)
  • Main Aurr Mrs Khanna (2009)
  • London Dreams (2009)
  • Veer (2010)
  • Dabangg (2010)
  • Ready (2011)
  • Bodyguard (2011)
  • Ek Tha Tiger (2012)
  • Dabangg 2 (2012)
  • Jai Ho (2014)
  • Kick (2014)
  • No Entry Mein Entry (2014)
  • Bajrangi Bhaijaan (2015)
  • Sooraj Barjatya's Next (2015)
Özel Görünüm(konuk)

  • Dushman Duniya Ka (1996)
  • Deewana Mastana (1997)
  • Kuch Kuch Hota Hai (1998)
  • Sirf Tum (1999)
  • Dhaai Akshar Prem Ke (2000)
  • Love at Times Square (2003)
  • Stumped (2003)
  • Baghban (2003)
  • Phir Milenge (2004)
  • Saawan... The Love Season (2006)
  • Om Shanti Om (2007)
  • Saawariya (2007)
  • Hello (2008)
  • Ajab Prem Ki Ghazab Kahani (2009)
  • Prem Kaa Game (2010)
  • Tees Maar Khan (2010)
  • Isi Life Mein (2010)
  • Tell Me O Kkhuda (2011)
  • Yeh Dooriyan (2011)
  • Oh My God (2012)
  • Son Of Sardaar (2012)
  • Ishkq in Paris (2013)
  • Phata Poster Nikla Hero (2013)
  • Gabbar (2014)
  • O Teri (2014)
Yazarlık

  • Baaghi: A Rebel for Love (1990)
  • Chandra Mukhi (1993)
  • Veer (2010)
Yapımcılık

  • Chillar Party (2011)
  • Dr. Cabbie (2014)
Televizyon

  • 10 Ka Dum Season 1 (2008)
  • 10 Ka Dum Season 2 (2009)
  • Bigg Boss 4 (2010)
  • Bigg Boss 5 (2011)
  • Bigg Boss 6 (2012)
 
  Alıntı

Alt 23-02-2016, 01:27   #2
Lady
Guest


Lady - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Mesajlar: n/a
Konuları: 0
WEB Sitesi:
İlgi Alanı:
Aldığı Teşekkür:
Ettiği Teşekkür:
WF Ticaret Yüzdesi:(%)



Kullanıcılara ait mesajları görebilmeniz için üye olmalısınız. Üye olmak için lütfen tıklayın!

 
  Alıntı


Yeni Konu   Cevap Yaz

Etiketler
abdul rashid salim salman khan, salman khan, salman khan filmleri, salman khan kimdir

« - | - »

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:38.



Forum Hakkında

Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.

Yararlı Linkler

Sosyal Paylaşım

Twitter Facebook youtube Flickr DavianArt Dribbble RSS Feed


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Designs: miZah

Atasehir escort Kadikoy escort Umraniye escort Bostanci escort Ankara escort Beylikduzu escort Antalya escort Ankara escort Sincan escort kaçak bahis siteleri yatirim bonusu veren siteler istanbul eskort escort istanbul ankara escort ankara escort ankara escort eryaman escort canlı bahis siteleri güvenilir bahis siteleri bonus veren siteler deneme bonusu bitcoin Truvabet